Lite bilder


















Veckan 4 som gick

För det första så säger jag förlåt för att jag inte skrivit på länge och BY THE WAY så ska jag till EGYPTEN ;)

Det hände ganska mycket vecka 4. VI hade bara en lärare på linjen eftersom den andra var på en "utbildning". Vi fick ta emot elever som var och kollade in våran hästskötarlinje, hälften ev klassen körde traktor med en gigantisk släpvegn efteråt... i början gick det inte så bra när vi skulle backa men i slutet så började det gå bättre och bättre. Vi hade löshoppning på tisdagen så att elverna som var på besök skulle ha något att titta på ;) Ena dan så va de typ -25C + att det blåste någit otroligt hårt så det kändes som om det skulle ha vari -40C (i ansiktet). Vi har såklart också ridit och ena dan så red vissa ( en av dem var jag) red barbacka vilket var skiiit kul.
På helgen hade jag och stallsdejour med en annan på klassen. Det var ganska tungt att stiga upp på helgen och att komma sig iväg, men när man väl var i stallet så gick det helt av sig själv.

lördagen på kvällen så var jag och mamma/pappa och våra bekanta på revy till Pörtom. Den var super rolig att titta på :)
söndagen så var jag och klippte mig och det blev superbra (tack nadja), det var också meningen att vi skulle på ett års kalas men det blev ingenting så, vi åker en annan gång.

Nu kan jag int skriva mera för nu måst jag laga mig klar så att vi kan börja åka snart :) Man vill ju inte missa flygplanet ;P(åker först på tisdag men vi skall ti hesa först). Ha det så bra ni andra :) Bloggar om resan när jag  kommer tillbaks.


RSS 2.0