Stalls dejour

Idag hade jag och en annan från min klass stalls dejour. De va bara att stiga upp halv 6 för att göra sig i ordning. Vi förde nu ut hästarna å sen åkte vi på en morgon kaffe. När vi kom tillbaka till stallet så var det bara att sätta igång och städa. Vi va ganska snabbt färdiga och åkte iväg på lunch. Före vi åkte på lunch hann jag konstatera att vassa knivar int är min grej och att jag int borde använda dem, men int fick ja någo stort sår bara ett litet att plåstra om :P När sen en av våra lärare kom så for vi iväg på en liten terräng tur --> vilket hästarna älskade :D
Vi kom tillbaks ti stalle och sadlade av våra hästar före vi tog in resten av "havre-mopederna". Det var meningen att vi skulle ha "Heppakerho" (hästskötar kurs för barn) idag och räknade med att åtminstone 5st skulle komma. Men det kom bara en som hon fick ha lite "privat" kurs istället, vilket hon tyckte om jättemycke. Vi körde med skolans lilla ponny och hon fick pröva på lite av alla gångarter. När vi var klara med det var de bara att hoppa i bilen och åka hem.


Bästa träningarna på länge!!

I helgen (lö-sön) så hade vi en dressyrtränare till skolan och utan tvivel så va de de bästa träningarna på länge. Arnold (hästen) skötte sig exemplariskt fast att han nu fjantta sig lite emellanåt men de va nu int så stor grej. Han gick fiint på tygeln och arbetade taktfast med sina bakben :) Vi övade på lite skänkelvikning, omvänd galopp m.m.
Här kommer några bilder (lite dålig kvalitet men hoppas att det int gör något).

 

   

  

  
FOTOGRAF: Antonia Guss

Shopping

Jag som int sku shoppa någå myki idaa...men int gick ju de så bra int :P Nå iaf va de superskönt att få vara ti fysion å få fixa sin rygg å axlar. Efter de så gick nu jag å min kaveri bara runt på stan en stund tills vi kom på att vi sku gå å äta ti Subway. När vi sen va fäädiga så fo vi ti Prisma å handla hårfärg ti mig å så va vi å köpt varsin McFlurry NAMANAMAMNA :). Sen va de bara att hoppa i bilen å att åka hem. Det blev att sätta sig i frissa stolen direkt :P Färgerna blev priima priimus å så fick jag en ny look (bilder kommer senare). Ska se va man hittar på nu ikväll... Iaf så kommer nu boyfrienden hit en stund men sen blir de väl no att fara ut å vingla en stund :)
 
                          
Vero Moda: Sailor marina 3/4 12,95€, Mini LS long u-neck 9,95€
Gina Tricot: Janet long tank pink 9,90€, Juliette top english rose/me 4,50€, Annie tights antracit 4,50

Stadi

Nu blir de att ta en sväng ti stadi å gå å fixa mina axlar till fysion. Allti lika häärli feeles när man kommer därifrån. Efter det blir det att ta en liten shopping tur med den BÄSTA av de BÄSTA :). Ska se vad man hittar för roliga saker som man int egentligen behöver men som kan vara "braa att ha" ;) Beställde en ring för några dagar sedan å skulle hoppas att den ha komi, men knappast. Kanske man tar en sväng ti McDonald's å äter en McFlurry...NAMNAM
Ska shoppa lite hårfärg å sen ska min kaveri fixa en najs frilla åt mig :D Få se vad som händer senare på kvällen...någo fuffens blir de väl no ;)

Hade lite trååkit igår på kvällen eller vi ska säg sådä 1 på natten, så då kom ja på att ja sku testa att fota lite :P
Här e en bild från natten.


It's me on the other side...

...

Det blev lite små ändringar på bloggdesignen. Mina förra bloggdesigner har sett ut så här:

1.


2.


3.


ÄNTLIGEN

Äntligen har jag fått fixat min blogg så att jag är något så när nöjd med designen....hu länge ha det tagi mig?? typ ett halvt år :P men nu e de fixat, så nu ska ja bli aktivare som...vilket jag lovat superlänge MEN nu ska ja ta mig i kragen och skriva åtminstone 1 gång i veckan :D

Det har hänt en hel del i mitt liv på sistone. Jag blev tillsammans med världens bästa kille för ca. 3månader sedan <3. Allt ha gått riktigt braa och studierna går framåt som planerat. Har haft några tunga perioder men nu blir det lättare förhoppningsvis. Det känns ju förstås lättare och lättare när det blir ljusare och ljusare. Det får gärna vara vinter men det skulle inte behöva vara så j***vla kallt. Jag har också ökat till min bekantskaps krets :D Det märks nog att man ändra med åren...förrut var jag jätteblyg och hade svårt att se någon okänd person i ögonen eller att ens få fram några ord. Nu pladdrar jag på nästan hur lätt som helst med vem som helst :P Jag har även funderat om jag skulle ta en foderhäst över sommaren eller lite länger...men vi skall se hur det blir med det.
Sökte sommarjobb idag, så få se vad det leder till.

Ha de braa (:

RSS 2.0