Lite bilder från Egypten













Hmm..

Länge sen man bloggat... Har hänt en hel del. Har hunnit komma hem från en underbar resa i Egypten, haft sportlov, försökt klara långamatten och såklart hållit på med hästar :)

EGYPTEN
I Egypten var det helt underbart. Skönt väder hela veckan och en stor strand. Fiint shoppingcenter och en egen tennis bana som hörde till hotellet. Maten var helt super good och hotellet var snyggt och stilfult. För det mesta så slappade vi bara vid polen eller vid stranden. Vi var och snorklade en dag och red på kameler. Båda sakerna var ÜBERAWSOME. Åker gärna dit igen :)

SPORTLOV
På sportlovet kändes det som om jag gjorde jättemycke fast jag inte gjorde så mycke igentligen. Var super kul att få träffa Eve igen efter en lång tid. Va några dagar till stallet och red på skolanshästar. Vi hade även klassfest, vilket var skiitkul. Så va jag på bio på Sherlock Holmes och sen så va jag å shoppa lite nya prylar och annat.
Blev medryttare på en finnhäst.

SKOLAN
I skolan e väl allt som vanligt. Kombi har börjat tillbaks så de e lite jobbit men det knallar och går :D
I stallet så e de full fart som vanligt. Ridningen har gått riktigt bra :) känns som jag gpr framåt och inte bara som om nån sku ha tryckt på en PAUS knapp.

RSS 2.0